Nico’s mijmeringen 2: Sprintkampioenschap en zoomsessie

Geplaatst op 06-05-2022  -  Categorie: Algemeen

De lente brengt veel nieuws: training en sprintkampioenschap én een zoomsessie om de leden beter te leren kennen.

 

Gezeilde wedstrijden 

Deze lente heeft al voor veel zeilplezier gezorgd. De ijsbeer van de winterwedstrijden is vergeven aan Randmeer 1030, de Paashaas is vanuit Reeuwijk meegehuppeld  met de Randmeer 219 en de Voorjaarswedstrijden in Heeg leverden niet al te veel problemen op voor Randmeer 670.

 

Training en Sprintkampioenschap

Deze week ontvingen jullie een noodkreet van het bestuur van de RKO. Ondergetekende was ook debet aan deze oproep. Op 15 mei wordt bij De Vrijbuiter het eerste NK sprint georganiseerd, voorafgegaan door een dagje lekker trainen. De deelnemers van de eerdere sprintwedstrijden eind 2021 weten inmiddels van de hoed en de rand. Het is een reuze spannend zeilevent waarbij de einduitslag ongewis is voor alle zeilers en juryleden. Getraind of ongetraind, ervaren of juist aan het begin van je carrière, voor iedereen is het een event om bij te zijn 

Het aantal inschrijvingen loopt op! Zeilers van de eerste editie schrijf je in! Met jullie erbij  kan er gestart worden. 

 

Schrijf je in

Op maandag 9 mei 20.30 uur organiseren we een zoomsessie, een meet&greet, een voorstel- en uitlegronde. Met ook wat uitleg over zeilregels en tactische keuzemomenten. 

Schrijf je dus in voor het training/NK weekend 14/15 mei en voor de zoomsessie op 9 mei ter voorbereiding hierop.

 

Let op: de inschrijving voor het Sprintkampioenschap sluit onverbiddelijk op zaterdag 7 mei om 18 uur.

Nico Overbeeke