Te koop complete Randmeer, nummer 293.

62x gezien       Geplaatst: 01 april 2024       Verloopt op: 23 september 2024       Type: Aanbod       Categorie: Boten
Vraagprijs € 2.500,00

Beschrijving

Beste zeilliefhebbers! Deze Randmeer genaamd Hippo kocht ik anderhalf jaar geleden van vrienden, met het plan om te leren zeilen. Achter mijn zoon aan, die waterscout is en mij enthousiast maakte met zijn zeilverhalen. Maar het lukt niet door gebrek aan tijd.

Daarom zoek ik een nieuwe eigenaar voor deze boot, die op leeftijd is (geschat bouwjaar 1974) maar die prima zeilt en helemaal compleet is.

Toebehoren: grootzeil (Miedema Sails) en genua, stormfok; alle benodigde lijnen, vallen, landvasten, stagen; kanteltrailer; dekzeil; anker; Suzuki buitenboormotor; benzinetank; kistje met gereedschap, etc.

De boot staat nu op de trailer, in Annen (Drenthe).

Graag kom ik in contact met een zeiler die tijd heeft om deze boot wat liefdevolle verzorging te geven, met name aan het houtwerk en de anti-fouling en vooral heerlijk met haar weg te zeilen.

Zie de foto's en neem gerust contact met mij op. Groet, Hans Hoogeveen. tel: 06 204 308 34 e-mail: 2541hkgj.[antispam].@outlook.com

Adverteerder

Naam Hans Hoogeveen
Locatie Anloo
Historie 1 advertentie, 1 actief
  Neem contact op met de adverteerder