Lustrum 60 jaar RKO

LOCATIE & PROGRAMMA

Voor ons 60 jarig jubileum strijkt de RKO neer op het Z’Eiland in Heeg. Dit betekent dat wij voor het 60-jarige bestaan zullen terugkeren naar de geboorteplaats van vele van jullie Randmeren. Hier zijn wij vanaf vrijdag 21 juni t/m zondag 23 juni welkom.

zeiland

Gedurende het hele weekend zal er een programma worden opgesteld, maar het is ook geen probleem om slechts voor een gedeelte aan te haken. Grofweg ziet het programma er als volgt uit:

78190b99-916c-4a60-b3dc-edf747835ea3

OVERNACHTING

Houd je van een drankje na het zeilen of vind je Heeg wel erg uit de richting voor een dagtripje, geen probleem! Er zijn op locatie Z’Eiland veel mogelijkheden voor een overnachting. Er zijn 11 slaapkamers met in totaal 50 slaapplaatsen. Meld je graag snel hiervoor aan, want hiervoor geldt: op=op. Kosten voor blijven slapen op locatie bedragen EUR 25 p.p. inclusief ontbijt. Dit geldt zowel als u voor 1 of als je voor 2 nachten blijft slapen.

Voor de die-hards is het natuurlijk ook mogelijk om in de aangelegen haven in je boot te slapen.

Slaap je liever niet op locatie, maar toch in de buurt? Dan kunnen we een van de volgende locaties aanraden:

http://dewatersportheeg.nl

https://www.villaromsicht.nl

https://omkejan.nl/slapen

https://hoora.nl/overnachten

https://www.aanhetwater.nl

https://www.stadsherbergsneek.nl

https://attema-sate.nl

https://www.hotelsneek.nl

 

BOTEN MEE? LEUK!

We zouden het leuk vinden als jullie de Randmeren meenemen naar het lustrum. Zo krijgen we zoveel mogelijk Randmeren de plas op voor een aantal mooie water activiteiten. Als je geen trailer hebt, zie hier de mogelijkheid om de trailer van de RKO te huren: https://www.rko.nl/informatie/trailer.

Boten kunnen te water worden gelaten bij Jachtwerf Heeg. Hier zal een helling en een kraan beschikbaar zijn om jullie te helpen de boten te water te laten. Van hieruit is het een klein stukje varen naar de locatie, die ligt om de hoek.

NIET ZELF BOOT MEE? OOK LEUK!
Niet zelf een boot mee, maar toch varen? Dat kan ook! Laat graag even weten aan de lustrum organisatie op murtsul.[antispam].@rko.nl als dit het geval is, dan kijken wij of we een boot kunnen regelen waarop jullie kunnen (mee-)varen.

Helemaal niet varen? We maken ook een walprogramma als je liever de voeten op vaste grond houdt.

INSCHRIJVEN

Deelname aan het lustrum kost slechts EUR 35,- voor leden en EUR 50,- voor (geïntroduceerde) niet-leden. Inschrijven

LUSTRUM KLEDING LUSTRUM PUZZEL

Voor het lustrum zijn een heeft de lustrumcommissie kleding bedacht. Er zijn dames en heren polo's en er zijn shirts met een V hals. De shirts zijn tot 31 mei hier te bestellen voor € 15,- per stuk

KLEDING

damespoloherenpolodames-vhalsheren-v-hals

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PUZZEL

Speciaal voor de 60e verjaardag van de RKO is een puzzel gemaakt. Een prachtige puzzel met 1000 stukjes om de winter door te komen als de Randmeer in de stalling ligt. De puzzel is hier te bestellen voor € 22,50 

rko-lustrum-puzzle-90x90

puzzel 2

 

 

 

 

 

 

 

 

KLIK HIER OM TE BESTELLEN