Toch weer een Jaarboek

Geplaatst op 26-08-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Nienke Feis

In de Bestuursvergadering van de RKO is het afgelopen jaar het Jaarboek een steeds terugkerend onderwerp van discussie geweest. Het Jaarboek werd de afgelopen jaren gemaakt door steeds dezelfde mensen. Vele oproepen onder de leden leidden er niet toe dat enthousiastelingen in grote getale zich hebben gemeld om eraan mee te werken. Dat is reuze jammer, want we zijn een vereniging en zonder enthousiaste leden gebeurt er helemaal niets. Het aloude adagium "vele handen maken licht werk" zou ook voor de RKO moeten gelden.

Gisteren hebben we in het bestuur weer de discussie gevoerd of er een Jaarboek moet komen of dat er eventuele alternatieven zijn. Voor een Jaarboek pleit:
-we vinden het allemaal leuk om rond de kerst een cadeautje van de RKO te krijgen,
-het steeds groter rijtje Jaarboeken staat leuk in je boekenkast,
-in het Jaarboek wordt verslag gedaan van wat er zoal is gebeurd op RKO-terrein in het afgelopen jaar,
-het Jaarboek onderscheidt ons van de meeste andere klassenorganisaties.
Alternatieven voor het Jaarboek wisten we niet te verzinnen.

En dus hebben we na heel lang dubben en wikken en wegen besloten dat er toch weer een Jaarboek wordt gemaakt. De  klus komt dus toch weer op de schouders van de pensionado’s en de oude hap. Dat is jammer, want we zouden met z'n allen moeten meewerken om deze vereniging zo leuk mogelijk te maken.

Stukjes van harte welkom
Wie heeft ideeën voor artikelen voor het Jaarboek? Eventueel zelf te schrijven? Wie biedt zich aan om (een) stukje(s) te schrijven? Wie heeft mooie foto’s van zeiltochten, wedstrijden of wat dan ook op Randmeergebied? Graag naar siraterces.[antispam].@RKO.nl. Foto’s graag in zo groot mogelijk formaat / resolutie.