Save-the-date Lustrumweekend RKO 60 jaar

Geplaatst op 17-01-2024  -  Categorie: Algemeen

Beste RKO Leden,logo-60-klein

Komend jaar belooft een mooi RKO jaar te worden, want er valt wat te vieren. Dit jaar vieren wij samen met jullie allen het 60-jarig bestaan van de Randmeer Klasse Organisatie. Op de ALV heeft de lustrumcommissie zich kenbaar gemaakt en alvast een save-the-date gecommuniceerd. Graag communiceren we dat via deze route ook aan alle leden die niet bij de ALV aanwezig waren.

SAVE THE DATE LUSTRUMWEEKEND

Op 21, 22 en 23 juni 2024 zal het lustrumweekend plaatsvinden op het Z’eiland in Heeg. De lustrumcommissie is momenteel druk bezig om het programma in te kleuren, maar jullie kunnen verzekerd zijn van een flinke dosis toer/puzzeltocht zeilen, goed eten en voldoende muzikaal spektakel om er een fantastische ervaring van te maken. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen van het weekend, maar voor nu belangrijk dat jullie de data met een groot kruis markeren in de agenda. 

Weet dat ook partners, gezinsleden, zeilmaten etc. hartstikke welkom zijn. Daarnaast goed om te weten dat op de locatie ook een groot aantal slaapplekken aanwezig is, dus wacht nog even op de volgende update van de lustrumcommissie voor het boeken van een slaapplek.

LUSTRUM ITEMS

Ook buiten het weekend zal het te merken zijn dat er een lustrum voor de RKO gaande is. We werken aan verschillende items, zoals (functionele) kleding en RKO puzzels, waarmee jullie de trots voor de RKO breder kunnen uitdragen. Ook hierover later meer.

UW SUGGESTIES ZIJN WELKOM

Mocht je goede ideeën hebben om dit 60-jarig jubileum nog onvergetelijker te maken, horen wij graag van je. Meld je op murtsul.[antispam].@RKO.nl en we zullen je suggesties met zorg behandelen.