De winterwedstrijden op Elfhoeven binnenkort van start

Geplaatst op 25-10-2022  -  Categorie: Algemeen

De winterwedstrijden op Elfhoeven Reeuwijk starten op 6 november a.s.

ijs-elfhoevenAls de weersomstandigheden gunstig zijn, niet harder dan vijf Beaufort en geen ijs in de plas, kan er wedstrijd gezeild worden. Je kunt meedoen door je in te schrijven via de site van Elfhoeven. Zeven zondagen tot aan Pasen hebben we hiervoor uitgekozen. Zet ze alvast in je agenda! 6 en 20 november en 11 december 2022, en 22 januari, 5 februari, 12 maart en 2 april in 2023.

De eerste start van de dag zal ergens tegen 11.00 uur zijn, het clubhuis is om 10.00 uur open.

Het dagprogramma  ziet er als volgt uit: na twee wedstrijdjes zoeken we even de wal op voor een lunch en na de lunch doen we nog twee tot drie wedstrijdjes. Dan kan iedereen op tijd zijn boot weer opruimen en de wedstrijd 'evalueren' en gaan de eerste drie met een prijs naar huis. 

Wanneer het weer er slecht uitziet voor de komende wedstrijdzondag worden de inschrijvers via de groepsapp op vrijdagavond op de hoogte gebracht als de wedstrijd wordt afgelast. De wedstrijdleider houdt altijd het recht om alleen de meermans boten te laten starten als hij of zij het onverantwoord vindt om de eenmans te laten starten ivm weer en/of een beperkte rescue capaciteit. 

De inschrijving voor alle wedstrijden is vanaf nu geopend. Voor meermansboten is het inschrijfgeld € 6,- per dag. Door je op te geven meld je je tevens aan voor de groepsapp.

Als je van buiten komt en afspraken wilt maken voor de stalling van je boot neem dan contact op met Lukas via sirassimmocnevah.[antispam].@elfhoeven.nl