De inschrijving voor het NK is geopend

Geplaatst op 31-07-2023  -  Categorie: Algemeen

1030-aan-de-start1030-met-jorgenDe afgelopen twee jaar ging Wouter van der Gronden er met de hoofdprijs vandoor, samen met zijn vaste maat Lukas van der Heeden. Ze zijn er vast op gebrand er een hattrick van te maken. Laten we dat gebeuren?
Kom met zoveel mogelijk Randmeren naar het NK, dat op 1-3 september wordt gezeild op de Loosdrechtse Plassen en wordt georganiseerd door GWV De Vrijbuiter.
Inmiddels is de inschrijving geopend en staan de wedstrijdbepalingen online.

Onderlinge communicatie
Alle onderlinge communicatie tussen de zeilers verloopt via de WhatsAppgroep RKO Zeilen. Bij je inschrijving word je hieraan toegevoegd. Je krijgt dan tevens het verzoek de gegevens van je bemanningsleden door te geven zodat ze kunnen worden toegevoegd.

Ligplaatsen en gebruik van de helling/kraan
Voor ligplaatsen en gebruik van de helling/kraan kun je vanaf donderdagmiddag 31 augustus terecht bij De Vrijbuiter. Laat bijtijds weten hoe laat je komt via ofni.[antispam].@RKO.nl of WhatsApp.

Meedoen met de Woensdagavondwedstrijden
Wie dat leuk vindt kan op woensdagavond 30 augustus al oefenen met het zeilen op de Loosdrechtse Plassen. Je kunt dan meedoen met de Woensdagavondwedstrijden WAW. (https://www.gwvdevrijbuiter.nl/nieuws-wedstrijdzeilen)
De start van de open boten is om 19 uur en vooraf kun je mee-eten in het clubhuis. Neem contact op met ofni.[antispam].@RKO.nl als je mee wil zeilen.

  • Het inschrijfgeld bedraagt €120,- per boot. Dit bedrag is inclusief de maaltijd op zaterdagavond. Niet mee-eten biedt geen korting. De betaling regelen we door je een betaalverzoek te sturen op je mobiele nummer. Rond de sluitingsdatum van 25 augustus zullen we de betaalverzoeken versturen. Je inschrijving is pas compleet als we je betaling ontvangen hebben. (NB: E-captain vermeldt inschrijfkosten van nul Euro. Deze mededeling kun je negeren)
  • De RKO biedt alle deelnemende zeilers op zaterdagavond een maaltijd aan.
  • Wedstrijdlicenties zijn verplicht voor iedere deelnemer en zijn verkrijgbaar bij het Watersportverbond, klik hier.
  • Controles zijn gepland voor vrijdag 1 september van 10:00 tot 11:30. Hoe we de controles gaan vormgeven wordt tijdig gecommuniceerd. De te controleren boten worden vermeld op het mededelingenbord in de hal van de Vrijbuiter, en via WhatsApp.
  • De reguliere inschrijving staat open tot uiterlijk 25 augustus 2022. Na deze datum is na-inschrijving mogelijk in overleg en tegen een hoger tarief.
  • Neem contact op met wedstrijdcommissaris Mark Schiet (siratercesdjirtsdew.[antispam].@rko.nl) als je wilt meedoen en (nog) geen lid bent van de RKO.
  • Neem contact op met ofni.[antispam].@RKO.nl als je overnachting zoekt.

 

Hou voor het laatste nieuws de RKO-site in de gaten.