ALV 2023 bij de Vrijbuiter goed bezocht

Geplaatst op 16-01-2024  -  Categorie: Algemeen

alv-bubbelsalv-kampioenOp een koude winderige en natte zondag 14 januari 2024 waren maar liefst 37 leden afgereisd naar GWV de Vrijbuiter voor het bijwonen van de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de RKO. De eerste vergadering onder het voorzitterschap van Bertel Kolthof.

 

 

Het werd een gezellige boel, mede dankzij de bubbels die PR chef Nico Overbeeke had meegebracht ter gelegenheid van de presentatie aan de leden van onze eigen nieuwe oude Klusboot, RM 528.

alv-aanmoedigingsprijsalv-nienke-en-annekrijnOok werden tijdens deze vergadering de eerste plannen gelanceerd voor de viering van ons 60-jarig bestaan, werd de Nederlands kampioen 2023 gehuldigd, kregen Jord Smit en Sander Vogelaar de Aanmoedigingsprijs uitgereikt, deelde Jan Willem Janse kaasblokjes rond ter promotie van de Goudse Zeilweek en werd afscheid genomen van de oude secretaris Nienke Feis.

 

 

alv-oude-en-nieuwe-secretarisAlles is terug te lezen in de Presentatie die het bestuur heeft gebruikt bij de ALV en in de notulen van de vergadering. Eventuele suggesties voor correcties, op- en aanmerkingen krijgen we graag tot uiterlijk 1 maart 2024 via ofni.[antispam].@rko.nl. Daarna zijn ze defnitief, en worden ze tzt gepubliceerd in het Jaarboek 2024.