Randmeer Klasse Organisatie

Randmeer als kunstwerk aan de gevel

124x gezien       Geplaatst: 26 maart 2022       Verloopt op: 17 september 2022       Type: Aanbod       Categorie: Accessoires
Vraagprijs € 210,00

Beschrijving

Lees door voor Randmeer kunstwerk en bekijk foto’s vd Valk hoe het na het poedercoaten uit ziet.

Prachtig metalen Randmeer ( Valk of andere boot ) voor aan de muur of eventueel op standaard. Gemaakt in een schaal 1:10. Nieuw gemaakt op bestelling en desgewenst gestraald en gepoeder coat zodat ie roestvrij ook buiten kan blijven.

Op getoonde foto’s zie je een Valk op de buitengevel van ons huisje in Friesland waar hij inmiddels een jaar hangt, over enkele weken hangt er ook een Randmeer.
Het Randmeer Advance / classic kunstwerk is in de maak zoals op de eerste foto’s te zien is. Hij hangt voor de foto aan 1 schroefje, dus daardoor beetje scheef maar krijgt 3 gaten om te bevestigen. Dit exemplaar moet nog worden afgelast, gestraald en gepoeder coat worden. Het Randmeer exemplaar ( laatste foto) met zeilnummer is het eindresultaat, dus gepoedercoat en al Ook de Randmeer is schaal 1:10 . Een Randmeer Touring met vaste Kiel en doorgestoken roer is in overleg ook te leveren.

Desgewenst uitgerust met zeilteken en nummer ( in kunststof, evt zelf te op een plexiglaasje , zie voorbeeld van de onze )

Ik zet deze advertentie namens de maker / kunstenaar van dit fraais. Ik bemiddel maar stap er tussen uit zodra duidelijk is wat de bedoeling is.

De kunstenaar is een jong gepensioneerde lasser. Ik breng ( gratis ) mijn verstand van zeilen ( zeilboten) in en ben zelf eigenaar van een houten Valk en 2 Randmeren en dus van beide type schepen van een dergelijk kunstwerk aan de gevel.

Verkijk je er niet op. Er zitten heel veel uren in ieder exemplaar. Het is nauwkeurig volgens tekening, maar wel binnen de mogelijkheden van vastleggen in enkele lijnen en het materiaal. Het eindresultaat is professioneel, maar de maker doet het uit liefhebberij en tegen een laag uurloon.

Er zijn nu 2 exemplaren van de Valk in omloop en pas 3 Randmeren in de maak. Echt ‘ limited editions ‘ dus !

Kunstwerk kan opgehaald worden in Wildervank ( Groningen ) of eventueel in Friesland Earnewald ) of Leiden of wordt zorgvuldig verpakt opgestuurd.

Levertijd in overleg, maar reken op enkele weken. Er wordt een aanbetaling gevraagd en restant bij ophalen, afleveren of opsturen.

Prijs: 210,=
Poeder coaten 25,=
Logo en zeilnummer 10,=

Eerst in het echt zien ? Je bent welkom in Earnewald !


WB van Leeuwen
RM 648 en 760

0620361739

Adverteerder

Naam Wb Van leeuwen
Locatie Leiden
Historie 1 advertentie, 1 actief
  Neem contact op met de adverteerder