Randmeer Klasse Organisatie

Randmeer Advance 2000

45x gezien       Geplaatst: 21 september 2022       Verloopt op: 15 maart 2023       Type: Aanbod       Categorie: Boten
Vraagprijs € 10.750,00

Beschrijving

Bijzonder mooie, complete en uitstekend onderhouden Randmeer Advance uit 2000. De boot is voorzien van een speciaal Miedema-toertuig met (bovendekse rolreef) high-aspect fok en bijbehorend grootzeil (met rif, losse broek en fathead).
Mede door de lichtere bediening van de fok is dit tuig bijzonder geschikt voor een minder sterke bemanning of solozeilen. Het tuig verkeert in uitstekende staat (2 seizoenen mee gevaren, extra kwaliteit doek).

De boot heeft de uitstraling en het uitrustingsniveau van een wedstrijdboot (meetbrief is verlopen), maar is geoptimaliseerd voor sportief en comfortabel toerzeilen.
De romp vertoont slechts zeer lichte gebruikssporen. Boven de waterlijn is de originele gelcoat (donkerblauw) recent gepolijst en in de was gezet. Het onderwaterschip is professioneel voorzien van een geheel nieuw verfsysteem met 5 lagen epoxyprimer en 2 lagen biocidevrije antifouling.

Vanzelfsprekend is de gebruikelijke standaarduitrusting aanwezig met o.a. neerhouder, landvasten, stootwillen, peddel, anker, etc.. Bovendien vele extra’s, zoals: 
- Prima Mercury 4-takt 5 pk buitenboordmotor met losse tank 
- RVS motorsteun 
- Trapeze met harnas 
- Eenvoudig uitgevoerde, complete spinnakeruitrusting (excl. spinnaker, deze is tegen meerprijs beschikbaar) 
- Dubbele schootklemmen fok 
- Windex achter de mast 
- RVS zwaard (nieuw) 
- Klapkikker in voordek (nieuw) 
- Kuipzeil 
- Huik (nieuw) 
- Winterkleed 
- RVS mik 

De boot staat nu op een trailer, welke niet te koop is. Met die trailer kunnen we de boot naar de nieuwe ligplaats brengen, of eerst naar onze overdekte winterstalling in de omgeving van Loosdrecht. 

Adverteerder

Naam Peter Spruit
Locatie Breukelen
Historie 2 advertenties, 1 actief
  Neem contact op met de adverteerder